Eesti saab 2010. aastal rahaliste auhindadega Superkrossi meistrisarja

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motokross.
Motokross. Foto: Internet.
Järgmisel hooajal täieneb kodune motokrossi kalender ühe meistrisarja võrra.

Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni krossikomitee on kinnitanud Superkrossi meistrisarja üldjuhendi ja hetkel käib aktiivne ettevalmistustöö. Eesmärk on selge, näidata rohkem motokrossi meelelahutuslikku poolt, tutvustada motokrossi ja tõsta selle taset. Need, kes näinud, või lausa viibinud Superkrossi sõitudel näiteks Ameerikas, teavad, milline show seal toimub ja kui publikusõbralik see ala on. Kuid mõeldud pole mitte ainult publikule, vaid ka sõitjatele, tänu Superkrossi formaadile on sõitjad tähelepanu keskpunktis, vahendab ruudulipp.ee.

Superkrossi meistrisarja korraldusõigused on kolmeks aastaks antud klubile AYR Racing Team, mis on tuntud kui Kiviõli külgkorvide MM-etappide korraldajana. Superkrossi korraldamiseni jõuti mõnes mõttes ringiga.

«Oleme AYR Racinguga korraldanud neli krossi, neist kaks MM-etappi. Vaikselt hakkasime mõtlema juba selle peale, mida edasi teha,» rääkis AYR Racingu üks juhtidest, Are Kaurit.  

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles