Jones ja Montgomery hoidsid dopingut külmkapis

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dopingupatune Marion Jones
Dopingupatune Marion Jones Foto: Reuters / Scanpix

Aastaid tagasi dopinguga vahele jäänud maailma kiireim paar Tim Montgomery ja Marion Jones hoidsid keelatud aineid külmkapis.

Montgomery meenutas The Timesile antud usutluses, kuidas nad tippajal end nii enesekindlalt tundsid, et dopingut kodus külmkapis hoidsid.

«Sportlane võib enda tõestamissoovist nõnda pimestatud olla. Me mõlemad tahtsime häid tulemusi ükskõik mis hinna eest,» tõdes Montgomery, kelle sõnul nad abikaasaga küll dopingust palju ei rääkinud. «Arvasime, et kõik meie ümber kasutavad samuti dopingut.»

Montgomery peab Jonesi väga eriliseks inimeseks ning koosoldud aja jooksul olid nad suured sõbrad, kes said kõike koos teha. Küll aga oli Montgomery sõnul maailma kiireimal naisel  ka tumedam pool.

«Ta rääkis mitu korda enese elu võtmisest,» teatas Montgomery. «Ma arvasin, et Marion on maailma tugevaim inimene, kuid ta saab päris kergesti haiget. Ta on pehmeke, kuid välja ta seda ei näita. Lisaks ei teinud Marion midagi sellist, mida mees tahaks et tema naine teeks. Ta ei teinud näiteks süüa Mina olin see, kes toitu valmistas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles