Levadia jalgpallurid lähevad verd loovutama

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna FC Levadia mängijad.
Tallinna FC Levadia mängijad. Foto: Margus Ansu
Laupäeval, 28. novembril kell 11-15 toimub DoonoriFoorumis sportlaste päev, kus oma head ja tugevat verd on lubanud loovutama tulla mitmed profisportlased.

Teist aastat toimuva Sportlaste Päeva hüüdlause on „Kingime hea ja tugeva vere!“ ning ürituse eesmärk on näidata, et sport ja tervislikud eluviisid ning doonorlus käivad käsikäes.

Ühelt poolt, sport teeb tugevaks ja tugev inimene jaksab ka teisi aidata. Teisalt, doonoriks saab olla vaid terve inimene, mistõttu on ta terviseteadlik ning tema tervis on ka pideva kontrolli all.

Verd on loovutama lubanud tulla Levadia jalgpallurid eesotsas Indrek Zelinskiga, vutiklubi Reliikvia seitsmevõistleja Kaie Kand ja odavisketreener Heiko Väät.

Regionaalhaigla verekeskus kutsub Sportlaste Päevale ka kõiki teisi sportlikke ja terveid inimesi, kes soovivad tööst vabal ajal ja sportlikus õhkkonnas verd loovutada. Tänuks vereloovutuse eest on erimeeneks purk mett ja Fazeri must seemneleib.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles