Naiste sprindi võitis Justyna Kowalczyk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaija Vahtra.
Kaija Vahtra. Foto: Raigo Pajula

Kuusamo murdmaasuusatamise MK-etapil sõidetakse täna sprindid. Naiste sprindis pääses ainsa eestlasena veerandfinaali Kaija Udras.

Finaal:

Sprindi finaali võidab Justyna Kowalczyk Poolast. Teisena lõpetab Petra Majdic. Kolmanda koha saab napilt Alena Prochazkova Slovakkiast.

Poolfinaalid:

Esimene poolfinaal: Parima ajaga pääseb edasi Jevgenia Šapovalova. Teine on Alena Prochazkova Slovakkiast.

Teine poolfinaal: Sõidu võidab Justyna Kowalczyk Poolast. Teisena pääseb edasi napilt poolfinaali jõudnud Aino-Kaisa Saarinen Soomest. Finaali pääsevad ka Petra Majdic ning Maiken Caspersen Falla.

Veerandfinaalid:

Igast veerandfinaalist pääseb edasi kaks parimat. Lisaks edenevad poolfinaali kaks parima ajaga sportlast ülejäänud võistlejatest.

Esimene veerandfinaal: Sõidu võitis Alena Prochazkova Slovakkiast. Teisena pääses edasi Jevgenia Šapovalova Venemaalt. Eelsõidu parim Aino Kaisa Saarinen langes konkurentsist neljandana.

Teine veeradnfinaal: Esimesena pääses edasi Hanna Falk Rootsist. Teine oli Stefanie Böhler Saksamaalt. Ajad olid märksa aeglasemad kui esimeses sõidus. Saarinenil on veel võimalus edasi pääseda.

Kolmas veerandfinaal: Parima tulemuse teeb Justyna Kowalczyk Poolast. Teine on Jelena Turõševa Venemaalt.

Neljas veerandfinaal: Edasi pääsevad Anna Olsson Rootsist ja Celine Bru-Lie Norrast täpselt sama ajaga. Kaija Udras lõpetab oma sõidu viimasena, kaotades liidritele 4,0 sekundiga.

Viies veerandfinaal:  Sõidu võitis Petra Majdic Sloveeniast. Teise koha sai Maiken Caspersen Falla Norrast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles