Pareiko ja Tom lõpetasid hooaja võiduga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko
Sergei Pareiko Foto: SCANPIX
Sergei Pareiko koduklubi Tomski Tom lõpetas Venemaa jalgpallimeistrivõistluste hooaja kolme järjestikuse võiduga ning üheksanda kohaga.

Täna saadi võõral väljakul tulemusega 3:1 jagu tabelis kõrgemal paiknenud Krõlja Sovetovist. Tomi kapten Pareiko tegi tavapäraselt kaasa kogu kohtumise ning lubas ainsa palli enda selja taha avapoolaja lõpus, kui kodumeeskond kaotusseisu 1:2 peale vähendas, kirjutab soccernet.ee.

Järjestikused võidud FK Rostovi, FK Himki ning nüüd ka Krõlja Sovetovi üle viisid Tomi hooaja saldo tasakaalu - 30 mänguga teeniti 11 võitu ja kaotust ning 8 viiki. Mullusega võrreldes koguti 12 punkti rohkem ja lõpetati neli tabelirida kõrgemal.

Venemaa meistriks krooniti turvalise edumaaga Kaasani Rubin, kellele järgnesid Moskva Spartak, Peterburi Zenit, Moskva Lokomotiv ja Moskva CSKA.

Pareiko tegi sel hooajal kaasa 26 mängus ning lasi endale lüüa 32 väravat, tema arvele jäi 11 nullimängu ja ka neli kollast kaarti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles