Konstantin Nahk pikendas Levadiaga lepingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Nahk
Konstantin Nahk Foto: Artur Sadovski

Kõigil seitsmel korral jalgpalliklubi FC Levadia koosseisus Eesti meistriks kroonitud meeskonna kapten Konstantin Nahk jätkab ka tuleval hooajal Levadia värvides.

 

34-aastane keskväljamaestro sõlmis Levadiaga üheaastase lepingu kuni 2010. aasta jalgpallihooaja lõpuni, vahendab Levadia kodulehekülg.

«Ma ei ole karjääri lõpetamise peale mõelnudki. Mängin Levadias kindlasti järgmisel aastal ja loodetavasti veel kauemgi,» ütles Nahk Levadia pressiteenistusele.

Nahk on ainus Levadia jalgpallur, kes on mängijana olnud osaline kõikides klubi senistes triumfides ehk seitsmes meistritiitlis ja viies karikavõidus. Erinevates rollides on sama saavutusega hakkama saanud ka praegune peatreener Igor Prins.

«Järgmisel aastal on meil samad eesmärgid, nagu olid tänavu. Kindlasti tahame kaitsta meistritiitlit, võita karika ning jõuda UEFA Meistrite liigas teisest eelringist edasi,» kirjeldas Nahk uuel aastal võistkonda ootavaid eesmärke.

Hetkel jagab Nahk koos Martin Reimi, Marko Kristali, Marek Lemsalu, Indrek Zelinski ja Martin Kaalmaga seitsme tiitliga Eesti taasiseseisvumisaja rekordmeistri aunimetust.

Lõppenud jalgpallihooajal tunnistati Nahk ka Eesti meistriliiga parimaks mängijaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles