Iverson siiski jätkab ja naaseb Philadelphiasse?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allen Iverson 2006. aastal Philadelphia särgis.
Allen Iverson 2006. aastal Philadelphia särgis. Foto: Reuters / Scanpix

Legendaarne korvpallur Allen Iverson teatas eelmisel nädalal, et kuna tema teed senise tööandja Memphisega läksid lahku ja uut klubi ta endale leidnud pole, lõpetab ta karjääri. ESPNi allikate andmetel aga mees siiski jätkab ja naaseb oma kunagisse koduklubisse Philadelphiasse.

Kaks allikat kinnitasid ESPNile, et Philadelphia loodab Iversoni taas enda klubisse saada ning mehe comeback võib aset leida juba järgmisel esmaspäeval.

Philadelphia peatreener Eddie Jordan, klubi mänedžer Ed Stefanski ning Comcast-Spectatori esimees Ed Snider kohtusid Iversoniga eile pärast Philadelphia 102:104 kaotusmängu Dallasele, jutuajamine kestis kaks tundi.

Kõik kolm meest ütlesid avalikult, et Iversoni palkamise asjus pole ühtegi otsust vastu võetud. ESPNi allikate väitel ollakse aga tehingule üsna lähedal.

«Pole kahtlust, et ta naaseb,» kinnitas üks allikatest.

Kui peatreener Jordanilt küsiti, mida 2001. aastal Philadelphia NBA finaali aidanud Iversoni naasmine klubile annaks, vastas mees: «Ta on agressiivne mängija, alati tipus olnud, mänginud finaalides. Ta oleks kindlasti meie jaoks lisarelv. Eks ole näha, mis lähipäevil saab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles