Kalev/Cramo purustas Tallinna Kalevi, Reed viskas 16 punkti

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Travis Reed Tallinna Kalevi särgis.
Travis Reed Tallinna Kalevi särgis. Foto: Peeter Langovits
Eesti korvpallimeistrivõistlustel alistas tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo võõral väljakul 104:68 Tallinna Kalevi. 

Võitjate kasuks viskasid Charron Fisher 25, Josh Akognon 23 ning Gert Dorbek ja Rait Keerles 11 punkti. Fisher võttis ka 15 lauapalli. 

Tallinna Kalevi edukam oli endine Kalev/Cramo keskmängija Travis Reed, kelle arvele jäi 16 silma. Teda toetas Jamaal Moore 14 punktiga.

Mängu käik:

Kalev/Cramo võitis 104:68.

Kolmanda veerandaja järel juhib Kalev/Cramo 74:49. Kalev/Cramole on Charron Fisher toonud 25 ja Josh Akognon 23 punkti. Tallinna Kalevi edukamad on olnud Travis Reed 16 ja Andre Pärn 10 silmaga.

Avapoolaja järel juhib Kalev/Cramo 46:29. Kalev/Cramole on Josh Akognon toonud 14 ja Charron Fisher 12 punkti. Tallinna Kalevi poolel on Travis Reed vastanud 13 silmaga. 

Esimese veerandaja järel juhib Kalev/Cramo 23:18. Kalev/Cramo kasuks on visanud Josh Akognon kümme ja Charron Fisher kaheksa punkti. Tallinna Kalevi edukam on olnud Travis Reed kümne silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles