Reim vahetas Rüütli FC Flora peatreenerina välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim enne lahkumismängu.
Martin Reim enne lahkumismängu. Foto: Liis Treimann

Jalgpalliklubi FC Flora esindusmeeskonna peatreeneriks asus klubi endine pallur, 157 korda Eesti koondist esindanud Martin Reim. Seni peatreeneri ametis olnud Tarmo Rüütli jätkab klubi juures.

«Idee koorus välja hooaja järel peetud arutelude käigus. Esitasime endale küsimuse, kuidas on võimalik esindusvõistkonna osas midagi juurde anda ning Tarmo tuli selle asjaga kaasa,» selgitas protsessi Flora president Aivar Pohlak.


«Kahtlemata olin valmis jätkama, sest töö on ju pooleli, aga samas pean möönma, et idee on edasiviiv nii koondise kui ka Flora jaoks,» lausus Tarmo Rüütli. «Pean tähtsaks, et saan treenerina igapäevast rakendust, kuigi on selge, et jalgpalliliidu poolt mulle pandud ülesanne süvendatult jälgida ja analüüsida välisklubides pallivate koondislaste esitusi ja rolle ei jäta palju aega muuks. Soovime koondisega astuda sammu edasi.»


«Loodan, et lähinädalatel leiame Tarmo jaoks rolli, mis võimaldaks mõõduka koormuse selliselt, et ta püss rooste ei läheks,» sõnas Pohlak.


Reim veetis enamiku oma karjäärist FC Floras, esindades klubi aastatel 1992-1999 ja 2001-2008 ühtekokku 385 Meistriliigas mängus. 38-aastase juhendaja assistentideks Flora esindusmeeskonna juures on Janno Kivisild ja Zaur Tšilingarašvili, väravavahtide treenerina jätkab Ain Tammus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles