Vucinic: me ei kasutanud oma võimalusi ära

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nenad Vucinic
Nenad Vucinic Foto: Toomas Huik
Valitsev Eesti korvpallimeister BC Kalev/Cramo pidi Ühisliigas vastu võtma neljanda kaotuse, kui võõral väljakul jäädi 78:91 alla Ukraina klubile Mariupoli Azovmaš.

«Meil olid selles mängus omad võimalused, kuid me ei kasutanud neid ära,» tunnistas Kalev/Cramo juhendaja Nenad Vucinic Postimehele. «Alustasime kohtumist väga halvasti, kuid suutsime siiski mängu tagasi tulla ja vastastele lahingu anda.»

Kalev/Cramo abitreener Alar Varrak lisas, et vastane oli tegelikult ka võidetav. «See teebki kurvaks, et võiduvõimalus oli täiesti olemas. Lasime neil kohe alguses kindluse kätte saada ja see maksiski meile kätte,» täpsustas Varrak.

Eriti valmistas kalevlastele peavalu vastaste keskmängija Hasan Rizvic, kelle arvele kogunes lõpuks 29 punkti. «Tuli üllatusena, et ta nii palju meile pahandust tegi, sõnas Varrak. «Teadsime, et ta on hea, kuid samas pole ju (Ken) Johnson ka kaitses kehv mees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles