Bratuhhina klubis hakkavad pead lendama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polina Bratuhhina
Polina Bratuhhina Foto: volley.ee

Pärast üheksandat järjestikust kaotust Prantsusmaa võrkpalli meistrivõistlustel võivad Polina Bratuhhina koduklubi Terville'i Floranget oodata muudatused.


«Enne viimast kohtumist öeldi kolmele pallurile - kahele sidemängijale ja ühele temporündajale -, et nende koosseisu jäämine sõltub tulemusest. Võib-olla peab keegi varsti kotid pakima ja koju sõitma,» lausus Bratuhhina volley.ee'le.

Tabeli punase laterna rollis paiknev Florange jäi viimati kodusaalis alla Pariisi Stade Françaisile 1:3 (-21, -17, 23, -20). Terve kohtumise kaasa teinud Bratuhhina arvele jäi 19 punkti. 36 tõstest lõi Eesti koondise nurgaründaja maha pooled ja lisas ühe bloki. Kuraditosinal servil eksimusi ei tulnud.

«Ma ei tea, kuidas komenteerida, sest kõik on täpselt samamoodi nagu eelmistes mängudes. Minu laused võib kopeerida varasematest artiklitest,» ütles Bratuhhina. «Teiste taustal tundus minu esitus väga hea, kuigi tean, et saan paremini.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles