Seagripp kimbutab Nõmmsalu meeskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Nõmmsalu
Jaanus Nõmmsalu Foto: www.volley.ee

Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistluste kohtumine Jaanus Nõmmsalu koduklubi Beauvais’ Oise ja Pariisi Volley vahel jäi esimesena nimetatud meeskonna kahe mängija seagrippi haigestumise tõttu ära.


Nõmmsalu ei soostunud avaldama pallurite nimesid, kuid täpsustas, et tegemist pole tema ega ühegi teise nurgaründajaga. Täna Beauvais’ Oise kodusaalis toimuv mäng Toulouse’i Spacer’siga praeguse kava järgi toimub.



Mäletatavasti jäi novembri alguses ära Pariisi Volley ja Kert Toobali tööandja Saint-Quentini Foyeri mäng, sest gripp oli kaks pealinna klubi mängijat haigevoodisse sundinud.



Kehvasti käis Toobali käsi. Foyer sai küll kodusaalis jagu Nice’i Volley-Ballist 3:0 (25, 19, 24), kuid põhikoosseisus alustanud Toobal sai avageimis blokis olles meeskonnakaaslaselt küünarnukiga obaduse oimukohta.



"Järgmine hetk, mida mäletan, oli see, et lamasin põrandal. Silm paistetas mõne minutiga kinni," lausus Toobal, kes ei osanud ennustada, kui pikaks ajaks tuleb pallitreeningutest loobuda.



Üheksanda kaotuse pidi vastu võtma Narbonne’i Volley (Sten Esna), kes jäi võõrsil alla Montpellieri Volleyle 1:3 (-19, -23, 17, -17). Eesti koondise libero tegi kaasa terve mängu.



Rennes’i Volley (Keith Pupart, Raimo Pajusalu) kaotas kodus tabelijuhile Toursi VB-le 1:3 (-24, 22, -19, -19). Kaotajate poolel tegid mõlemad eestlased kaasa terve kohtumise, Pupart tõi 18 ja Pajusalu 13 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles