Travis Reed juhtis Kalevi Balti liigas võidule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Travis Reed Tallinna Kalevi särgis.
Travis Reed Tallinna Kalevi särgis. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Kalev võõrustas korvpalli Balti liiga teise divisjoni kohtumises Kaunase Aisciaid ning teenis napi 81:79 võidu.

Kogu kohtumist juhtinud Kalev lasi Aisciail viimasel veerandajal ohtlikult lähedale tulla, kastanid tõi tulest välja kolm sekundit enne normaalaja lõppu vabaviskejoonele asunud Travis Reed, tabades kahest vabaviskest ühe, ent kindlustades siiski 81:79 võidu.

Reed viskas Kalevi resultatiivseimana 21 punkti, lisaks võttis ta üheksa lauapalli. Veljo Varese arvele jäi 18 ning Nicholas Covingtoni arvele 16 punkti. Jamaal Moore võttis 11 lauapalli. 

Võidu sai kirja ka TTÜ, kes alistas kodusaalis Marijampole Suduva 95:81. TTÜ parim oli 19 punktiga Joosep Pokla, Joosep Toome lisas 16 silma.

Kolmanda Eesti klubina täna Balti liiga teises divisjonis platsil käinud Valga/CKE Inkassol tuli kodusaalis tunnistada Leedu klubi Utena Juventuse 85:59 paremust.

Valga resultatiivseim oli Kristo Aab 22 punktiga, Tarmo Kikerpill lisas 14 silma.

Mängude käik:

Tallinna Kalev - Aisciai

Kalev võitis 81:79.

Kolmanda veerandaja järel juhib Kalev 65:61.

Esimese poolaja võitis Kalev 47:35. Kalevi resultatiivseimad olid esimesel poolel Nicholas Covington 13 punktiga, Veljo Vares lisas kümme ning Travis Reed üheksa punkti. Jamaal Moore viskas kaheksa punkti ja võttis ka kaheksa lauapalli.

Esimene veerandaeg lõppes Kalevi 22:19 paremusega.

TTÜ - Suduva

TTÜ mängib kodusaalis Marijampole Suduvaga. Tasavägine esimene veerandaeg kaotati lõpuks 25:29. Teisel veerandajal tegi TTÜ esmalt 10:0 spurdi ning veerandaja lõpus veel ka 13:0 spurdi ja võitis esimese poolaja 54:39. Esimesel poolajal oli TTÜ parim Joosep Pokla 13 punktiga.

Kolmanda veerandaja järel on TTÜ eduseis 80:58. TTÜ võitis 95:81.

Valga/CKE Inkasso - Juventus

Valga/CKE Inkasso mängib täna Utena Juventusega. Esimese veerandaja kaotas Valga 14:23 ning poolaja juba 24:44. Valga parim oli Kristo Aab 12 punktiga.

Kolmanda veerandaja järel juhib Juventus 65:40. Juventuse võidunumbrid olid 85:59.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles