Levadia juht käis FC Müncheni Bayerni juures õppimas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna FC Levadia mängijad.
Tallinna FC Levadia mängijad. Foto: Margus Ansu

FC Levadia arendusjuht Indrek Petersoo külastas Münchenis FC Bayerni peakorterit ning tutvus Saksamaa klubi igapäevatööga.

Visiidi käigus kohtus Petersoo FC Bayern München AG presidendi Karl-Heinz Rummenigge, noortetöö juhi Werner Kerni ja klienditeeninduse osakonna spetsialisti Matthias Luderschmidtiga, vahendab Levadia kodulehekülg.


«FC Bayern võttis mind väga sõbralikult vastu. Rummenigge oli tuttav FC Levadia viimaste saavutustega Meistriliigas ning talle imponeeris väikese Eesti klubi suutlikkus valitsev Poola meister eurosarjast kukutada. Samuti tundus talle positiivses mõttes uskumatu, et Eesti Jalgpalli Liit suutis Tallinnas korraldada maavõistluse Brasiiliaga,» ütles Petersoo.

«Bayerni juht tunnustas meie senised tegemisi ja rõhutas, et eelkõige tuleb klubi ülesehitamisel olla kannatlik. Kui võrrelda 11-aastast FC Levadiat ja 109-aastast FC Bayernit, siis on päris selge, et meie kogemustepagasid on kardinaalselt erinevad,» lisas Petersoo.


FC Levadia ja FC Bayern on mõlemad ECA (European Club Associastion) liikmed ning organisatsioon soosib igati klubide vahelise koostöö edendamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles