Bonsuna.com’i külastavad treenerid jäävad litsentsist ilma

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Kalmus
Marek Kalmus Foto: Erakogu

Eesti Olümpiakomitee juhatuse nõusolekul ning kolmapäeval toimunud Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu juhatuse koosolekul otsustati, et kuna

www.bonsuna.com

propageerib avalikult keelatud aineid, (doping) siis ei ole eetiline olla vastava kodulehe meeskonnas neil isikutel, kellele on ametlikult väljastatud kulturismi ja

fitness

'i treeneri litsents.

Seetõttu palutakse kõrvaldada kodulehelt oma nimi 16. detsembriks, sest vastasel korral tühistatakse ametlikult külastaja treeneri litsents.

Bonsuna.com’i sõnul lõhnab otsus kahtlaselt.

«Mille alusel toimus selline tembeldamine? Kas Fitness.ee lehel ilmunud uudise põhjal, mis väidab, et Bonsuna.com propageerib steroide? Antud portaali esilehel on suurelt ja loetavalt kirjas, et leht ei propageeri mingilgi moel steroide, vaid pöörab tähelepanu nende kasutamisest tulenevatele kõrvalmõjudele, ning ükski meeskonna liige pole teinud ühtegi postitust, mis soovitaks kellelgi midagi keelatud kasutada,» imestas bonsuna.com Postimehele saadetud kirjas. «Kõik on kooskõlas treenerite kutsestandardis välja toodud treenerite eetikakoodeksiga, mis muuhulgas paneb treenerile lausa kohustuseks võidelda dopinguga ja pöörata tähelepanu dopingu kasutamisest tulenevatele kõrvalmõjudele.»

Kulturismiportaali bonsuna.com’i väide nagu Eesti Olümpiakomitee juhatuse nõusolekul võiks Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit portaali meeskonnas olevatelt treeneritelt litsentsi võtta, osutus lõppkokkuvõttes valeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles