Kais: pidanuksime agressiivsemalt tegutsema

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kais.
Kristjan Kais. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees
Kristjan Kais ja Ragnar Pärn Hamburgis alanud Euroopa meistrivõistlustel Hollandi paarile Richard Schuil – Reinder Nummerdor suurt vastupanu ei osutanud ning kaotasid avakohtumise 0:2.

«Pidanuksime agressiivemalt tegutsema. Vastased ei andnud ka endast 110 protsenti,» lausus Kais. «Pähn oli natukene krampis, sest ta pole varem nii kõrgel tasemel mänginud. Ta tegutses ebakindlalt servi vastuvõtul ja ka rünnak jäi pehmeks. Raxile peab kohanemiseks aega andma.»

Avageimis jäid Kais – Pähn maailma edetabelis kuuendal positsioonil asuvate tulpidemaa pallurite vastu kaotusseisu 9:13, 11:17 ja kaotasid selle 16:21, vahendab Eesti Võrkpalli Liidu kodulehekülg.

Teises geimis oli tänavu Zagrebi MK-etapi võitnud Schuil – Nummerdori üleolek mäekõrgune – nad läksid ette 7:2, 18:10 ja võitsid 21:11.

Miinusringis lähevad Kais – Pähn täna Eesti aja järgi kell 17.30 vastamisi Andy ja Kevin Cesiga (Prantsusmaa), kes jäid alla tiitlikaitsjate Clemens Doppler – Peter Gartmayerile (Austria) 1:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles