Spurs jahib van Nistelrooyd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruud van Nistelrooy
Ruud van Nistelrooy Foto: AFP / Scanpix

Tottenham Hotspur tahab saada oma rivistusse Real Madridi ründajat Ruud van Nistelrooy'd ning on selle nimel valmis kuulama pakkumisi neljale oma mängijale, kelleks on Roman Pavljutšenko, David Bentley, Alan Hutton ja Robbie Keane.

The People kirjutab, et Harry Redknappi juhitava meeskonna eelarve on piiratud ning seetõttu ollakse valmis van Nistelrooy soetamise nimel mängijaid müüma, vahendab soccernet.


Hollandlasel pole Real Madridis just kõige kindlam jalgealune ning mänguaja üle ta hõisata saa. Ta peab pääsema regulaarselt platsile, et mitte välja kukkuda Hollandi rahvuskoondisest enne suvist MMi.

Eelmainitud Tottenhami mängijad on kuum kaup - Celtic tunneb väidetavalt huvi Keane'i vastu ja AC Milan, Zenit ja AS Roma sooviksid oma meeskonda Pavljutšenkot. Sunderlandi boss Steve Bruce jahib kaitsja Alan Huttoni allkirja ning ManCity loots Mark Hughes soovib Bentley't jälle oma meeskonnas näha - nad töötasid koos ka Blackburn Roversis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles