Kullamäe: kui palli sisse ei visata, on raske võita

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki treener Gert Kullamäe
Rocki treener Gert Kullamäe Foto: Margus Ansu

Korvpalli EuroChallenge karikasarjas lisaajal Austria klubile Raiffeisen Welsile 64:60 kaotanud Tartu Rocki abitreener Gert Kullamäe, nägi allajäämise põhjust nigelas tabavuses.

«Kui palli sisse ei visata, on mängu väga raske võita,» sõnas Kullamäe. «Vastane mängis väga palju maa-ala kaitset ning lubas meil vabalt peale visata. Aga kui ikka sisse ei saada, pole midagi teha.»

Rocki mängijad saatsid Raiffeiseni korvi suunas teele 28 kolmest, neist tabas sihtmärki kõigest viis. Tabavusprotsendiks teeb see tagasihoidliku 17,8… Kullamäe sõnul olid enamus visetest tehtud healt positsioonilt ning õigeaegsed. Eriline ebaõnnestuja oli meeskonna kapten Tanel Tein, kes viskas mööda kõik kaheksa viset.

«Kaitses polnud meil täna mingeid probleeme, vaid paar korda lasti oma mees liiga kergesti läbi,» jätkas Kullamäe. «Rünnakul oli mees-mehe kaitse vastu samuti kõik heas korras. Scott Morrison tegi väga kõva mängu – ilmselt oma selle hooaja parima.» Kanadalasest keskmängija arvele kanti 25 punkti.

Teises sama alagrupi kohtumises alistas Artland Dragons kodus Antwerpeni 70:53 ning juhib tabelit kolme võidu ja ühe kaotusega. Antwerpenil ja Raiffeisenil on kaks võitu ja kaks kaotust ning Rockil viimasena võit ja kolm kaotust. «Kodus tuleb kaks viimast mängu kindlasti võita, kahjuks pole aga edasipääs enam ainult meie endi kätes,» tõdes Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles