Laskesuusataja Helena Jonsson abiellub koondisekaaslasega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helena Jonsson ja David Ekholm
Helena Jonsson ja David Ekholm Foto: Scanpix Sweden

Mullu laskesuusatamise MK-sarja üldvõidu teeninud ning tänavu kahe etapi järel samuti üldarvestuses esikohta hoidev rootslanna avaldas, et sel suvel ei teinud ta ainult kõvasti trenni, vaid astus sammu edasi ka isiklikus elus.

Nimelt palus kahekordse maailmameistri Jonssoni kauaaegne elukaaslane, samuti Rootsi laskesuusakoondisesse kuuluv David Ekholm tema kätt. «Eraelus oli oluline see, et mina ja David oleme nüüd kihlatud,» tunnistas 25-aastane Jonsson intervjuus laskesuusatamise portaalile Biathlon-online.de. «Abiellume järgmise aasta juulis, aga ma ei usu, et kuupäeva avalikult ütleme, kuna tahame võimalikult privaatset laulatust.»

Jonsson avaldas ka, et jagab võistlusreisidel tihti jaanuaris 31-aastaseks saava Ekholmiga tuba. «Varem olin tüdrukutega ühes toas ja vahepeal juhtub seda nüüdki, aga üldiselt olen ikka oma kihlatuga,» sõnas ta. «Minu arvates on see tore, et ta on koos minuga, mitte ei pea üksi kodus istuma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles