Parimateks tudengiteks tunnistati Iisrael ja Glebova

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suurim lootus kodusel EMil on Jelena Glebova.
Eesti suurim lootus kodusel EMil on Jelena Glebova. Foto: AP/Scanpix

Eesti Akadeemilise Spordiliidu juhatus valis 2009. aasta parimaks meessoost üliõpilassportlaseks kettaheitja Märt Israeli (TTÜ), kes saavutas Belgradi suveuniversiaadil 63.76-ga neljanda koha.

Parimaks naiseks tunnistati Harbini taliuniversiaadil 146,42 punktiga neljanda koha pälvinud Jelena Glebova (TLÜ), olles lühi- ja vabakava eraldi arvestuses kolmas.

Parimaks võistkonnaks valiti rannavõrkpallipaar Kadri Puri – Natalja Bratuhhina (EBS), kes võitis Poolas toimunud Euroopa ülikoolide meistrivõistluste finaalis teist Eesti võistkonda Mari-Liis Graumann – Polina Bratuhhinat.
EASL-i juhatus valis aasta üliõpilasspordi täheks TTÜ tudengi ja kergejõustiku sise-EMil kulla pälvinud mitmevõistleja Mikk Pahapilli.
Aasta parimate üliõpilassportlaste valimisel arvestas EASL-i juhatus tudengisportlaste tulemusi nii üliõpilasspordivõistlustel kui ka rahvusvahelistel tiitlivõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles