De Rossi kavatseb AS Romasse jääda terveks eluks

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniele De Rossi Itaalia särgis
Daniele De Rossi Itaalia särgis Foto: AFP / Scanpix

Itaalia jalgpalliklubi AS Roma poolkaitsja Daniele De Rossi on jätkuvalt oma armastatud klubile lojaalne ja lubab oma karjääri lõpuni sinna jääda.


Eile õhtul Euroopa liiga mängus Francesco Totti puudumisel Roma kapten olnud De Rossi tahab kuulsa meeskonnakaaslase teekonda järgida ning vaatamata jalgpallimaailma absoluutsete tippude huvile sinna klubisse jääda, kus ta lapsepõlvest saadik on unistanud mängida, kirjutab soccernet.ee.



«Roma ja Lazio mängu ajal oli mu sõber, kes toetab Romat, väljaku kõrval. Ta ütles mulle, et ma lahkuks Romast, et saada tunda mänge nagu Real Madrid - Barcelona ja Liverpool - Manchester United,» ütles de Rossi. «Aga mängu lõpus ütlesin ma talle, miks ma just tahan siia jääda ja ta sai aru. Ma ei läheks ka siis, kui Roma mind müüa prooviks. Ma jääks. Ma lahkuks vaid siis, kui klubi läheks pankrotti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles