Räikkönen: võingi rallisõitjaks jääda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: Reuters/ Scanpix
Kimi Räikkönen tunnistas, et ta võibki tulevikus ainult ralliradadele kihutama jääda ning tema vormel-1 karjäär võib seega olla lõppenud.

Räikkönen teeb tuleval aastal Red Bulli toetatava Citroeni juuniormeeskonna rivistuses kaasa peaaegu terve WRC-sarja hooaja, kirjutab autosport.com.

«Mul ei ole ühegi vormel-1 sarja meeskonnaga lepingut ja seega ei oska ma öelda, mida tulevik toob,» rääkis Räikkönen. «Mul on võimalus jäädagi autorallisse või taasliituda F1ga. Tahan kõigepealt näha, kuidas mul minema hakkab ja alles seejärel langetan otsuse.»

Seega on Räikköneni tulevik endiselt lahtine. «Kui mul läheb ralliradadel hästi, siis võingi seda tegema jääda. Seal on mitmeid erinevaid võimalusi. Esialgu võtan aasta korraga,» lisas Räikkönen.

Samas avaldas ka Räikkönen arvamust, et tema karjäär Ferraris ei lõppenud ainult kehvade tulemuste pärast.

«Eelkõige tuleb vastust nende käest küsida,» viitas Räikkönen Ferrarile. «Kuid olen siiski küllaltki kindel, miks nad minust loobusid ja see ei ole seotud sõiduoskustega.»

Veel avaldas Räikkönen, et ta pidas tuleva hooaja osas läbirääkimisi nii McLareni kui ka Brawn GP (nüüdse Mercedes GP) meeskondadega, kuid kumbki tiim ei suutnud tagada talle vajalikke tingimusi.

«Asi ei olnudki rahas, pigem olid seal muud probleemid,» põhjendas soomlane. «Mul ei ole põhjust sõlmida lepingut, kui see mind ei rahulda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles