Schumacher rääkis Ferrari bossile oma tagasitulekust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: AFP / Scanpix

Seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Michael Schumacher on juba rääkinud Ferrari presidendi Luca di Montezemologa, et tahab autospordi kuninglikku sarja naasta.

«Rääkisin temaga kolmapäeval ja ta ütles, et on väga suur võimalus, kuid see pole veel sada protsenti kindel,» sõnas di Montezemolo, kelle sõnul oleks Schumacheri tagasitulek vormel-1 sarja jaoks suurepärane.

«Mees nimega Michael Schumacher ütles meile septembris Monzas, et ta uuendab oma nõuandja lepingut Ferrariga. Ja tundus, et tema karjäär lõpeb Ferraris. Aga siis ilmus välja üks teine, kes näeb välja Michaeli moodi, on  sakslane, sama nimega ja ta otsustas uuesti karjääri teha.»

«Me kõik saame teha oma eluga, mida tahame ja ma täiesti mõistan, et kuskil on 41-aastane mees, kes tahab uuesti proovida,» jätkas Ferrari boss. «Nii et ma arvan, et on täiesti võimalik, et Michael Schumacher sõidab järgmisel aastal Mercedese roolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles