Schumacheri lahkumine teeks Ferrari bossi kurvaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ferrari president Luca di Montezemolo FOTA kohtumisel.
Ferrari president Luca di Montezemolo FOTA kohtumisel. Foto: AP / Scanpix

Ferrari juht Luca di Montezemolo avaldas, et seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri lahkumine meeskonnast muudaks ta väga kurvaks.

«Olen sellel ametipostil kaks korda nutnud: 1975. aastal, kui Niki Lauda võitis 13-aasta järel Ferrarile esimese MM-tiitli,» sõnas di Montezemolo. «Ja teine kord oli siis, kui Michael oma viimase sõidu. See oli liigutav. Olin veendunud, et põhiline põhjus, miks Michael lõpetas tippspordi, olid sponsorid, testimised, meedia - iga päev üks ja sama.»

«Ta ütles mulle, et kui ta saaks tulla ainult laupäevaseks kvalifikatsiooniks ja pühapäeval sõitma, siis ta jätkaks. Ma ei tea, mis võimalused Mercedeses selle jaoks on,» jätkas di Montezemolo.

«Minu jaoks on see keeruline. Kui ma räägin temaga kui sõbraga ja näen tema pühendumust jälle sõita, siis see teeb mind rõõmsaks. Aga Ferrari juhina olen ma kurb. Ta on Ferrarile väga palju andnud ja meie oleme talle palju andnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles