Ilmar Kullami fondi esimene stipendiaat on Indrek Ruut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U18 koondise treener Indrek Ruut
U18 koondise treener Indrek Ruut Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Eesti Rahvuskultuuri Fondi juures toimiva Ilmar Kullami fondi on korvpallisõbrad annetanud üle ühe miljoni krooni ning igal aastal toetatakse selle fondi vahenditest silmapaistvaid noortetreenereid.

Fondi nõukogu koosseisus Ilmar Kullam, Peep Aaviksoo, Jaak Salumets, Anatoli Krikun, Jaak Lipso, Aleksei Tammiste, Priit Tomson, Valdu Suurkask ja Üllar Kerde otsustas esimese stipendiumi eraldada Eesti noorte U18 koondise peatreenerile ning KK Rapla noortetreenerile Indrek Ruudule, vahendab basket.ee.

Esmaspäeval Eesti korvpallikoondise abitreeneriks nimetatud Indrek Ruudu sõnul mõjub Ilmar Kullami fondi stipendium talle innustavalt ning sunnib edasiõppimisele. «Saadud toetuse eest tahan osaleda Euroliiga Korvpalli Instituudi poolt läbi viidaval treenerite koolitusel.»

Eesti Rahvuskultuur Fondi juures oleva Ilmar Kullami fondi eesmärk on toetada tulemuslikke noortetreenereid stipendiumiga. Treener on eeskujuks ja juhiks noortele korvpalluritele ning omab keskset rolli nii meeskonna edus kui ebaedus. Kullami fondi stipendiaat on silmapaistev treener nii tulemustelt kui isikuomadustelt korvpallisaalis ja väljaspool seda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles