Tõnis Vanna siirdus Syrianskasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Vanna FC Flora särgis.
Tõnis Vanna FC Flora särgis. Foto: Mihkel Maripuu

Tõnis Vanna pikemat aega õhus olnud siirdumine Rootsi esiliigaklubisse Södertalje Syrianska sai ametliku kinnituse.

Syrianska koduleht teatas jõululaupäeval nelja uue mängija hankimisest ning nende seas oli ka FC Flora 25-aastane keskkaitsja, vahendab soccernet.

«Vanna jättis hea mulje oma professionaalse suhtumisega,» ütles Syrianska peatreener Özcan Melkemichel klubi kodulehel, kiites ka tema kaitsjaomadusi. «Lisaks on ta keskkaitsja kohta kiire mängija.»

Oma esimese välislepingu sõlminud Vanna liitub uues klubis Martin Vungiga, kes suundus sinna kuu aja eest samuti Florast. Lõppenud hooajal mängis Syrianska eest lühiajaliselt ka Vladimir Voskoboinikov.

Lisaks Vannale sõlmiti lepingud 29-aastase kaitsja Suleyman Sleymani, 18-aastase poolkaitsja Anders Baath-Sjöblomi ning 22-aastase nigeerlasest poolkaitsja Obi Etiega. Klubi kodulehe kohaselt valiti mängijad pikemat tulevikku silmas pidades.
Tänavusel hooajal lõpetas Syrianska Rootsi esiliigas ehk Superettanis neljanda kohaga, jäädes napilt võimaluseta kõrgliigasse pürgida. Karikavõistlustel jõuti välja veerandfinaalini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles