ROKi president on Tiger Woodsis pettunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods abikaasa Elin Nordegreniga tänavu juunikuus.
Tiger Woods abikaasa Elin Nordegreniga tänavu juunikuus. Foto: Reuters / Scanpix

Rahvusvahelise Olümpiakomitee (ROK) president Jacques Rogge on seksiskandaali sattunud golfimängijas Tiger Woodsis pettunud.

«See on tõeline pettumus. Tahame, et meie sportlased oleksid noortele eeskujuks, aga paraku pole see Woodsi puhul nii,» vahendab Reuters Rogge lauseid.

2016. aasta Rio de Janeiro olümpiamängudel on olümpiaalana kavas ka golf. «Eks näis, kuidas tema lugu areneb, aga igatahes pole see ROKi probleem,» kinnitas Rogge.

Rogge lisas, et sellise tasemega sportlane peaks mõistma, et tema eraelu on sama suure tähelepanu all kui profikarjäär.

Woods tegi 27. novembri öösel kodu lähedal avarii, mille segased asjaolud tõmbasid kogu maailma meedia tähelepanu. Sellest ajast alates on järjepanu avalikkuse ette ilmunud naisterahvaid, kes väidavad, et neil oli Woodsiga suhe. Praeguseks on naisterahvaste arv erinevatel andmetel kasvanud juba üle kümne.

Skandaali keskmesse sattunud Woods otsustas teha karjääris määramata ajaks pausi, et lahendada tekkinud probleemid eraelus. Väidetavalt on aga tema rootslannast abikaasa Elin Nordegren juba lahutuspaberid esitanud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles