Olümpiavõitja Olsson naaseb veebruaris tippsporti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Olsson
Christian Olsson Foto: AFP / Scanpix

Vahepeal vigastuste tõttu spordist eemal olnud kolmikhüppe Ateena olümpiavõitja Christian Olsson naaseb tippsporti veebruaris.

Olsson võistles viimati suurvõistlusel 2006. aastal, kui võitis oma kodulinnas Göteborgis Euroopa meistritiitli, vahendab Eurosport.

Sellest ajast alates on 29-aastast sportlast vaevanud mitmed vigastused ning kui ta mullu oli sunnitud loobuma ka Pekingi olümpiast, kaalus ta üldse sportlaskarjääri lõpetamist.

Veebruaris võistleb ta aga Inglismaal Birminghamis peetavalt sisekergejõustiku võistlustel, kus üheks tema konkurendiks on ka tänavune maailmameister Phillips Idowu. Birminghamis võitis Olsson 2003. aastal sise-MMil kuldmedali.

«Minu eesmärk on tervena püsida, aga kes teab, mida oleksin veel võimeline saavutama,» arutles Olsson. «Paljud mehed on hästi hüpanud, Phillips nende seas. Ootan juba põnevusega oma tagasitulekut ja Phillipsi vastu võistlemist. Ega ta ilmaasjata pole nii sise- kui välistingimustes maailmameistritiitli võitnud. Tahan alati parimaid alistada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles