Coulthard: Räikköneni üleminek on kas triumf või katastroof

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Coulthard.
David Coulthard. Foto: SCANPIX

Endine vormel-1 sarja piloot David Coulthard avaldas arvamust, et Kimi Räikköneni liitumine Ferrari meeskonnaga on kas tõeline triumf või vastupidiselt suur katastroof.

Ferrari meeskond teatas sel nädalal, et kuna nende sõitjatest lahkub uuel hooajal Felipe Massa, võtab praeguse esinumbri Fernando Alonso kõrval koha sisse sel hooajal Lotuses sõitev Kimi Räikkönen. Aastatel 1994-2008 vormel-1 sarjas sõitnud Coulthard usub, et selline pilootide duo võib kaasa tuua nii suure võidu kui ka hävingu.

«Kas aastate pärast mäletatakse Kimi Räikköneni tagasipalkamist kui triumfi või julget tegu, mis kuulutas endiste aegade hiilguse naasmist? Või mäletatakse seda kui tatastroofi; suhet, mis lõppes lühikese aja jooksul juba teist korda pisaratega?» vahendas Coulthardi retoorilist küsimust Daily Telegraph.

«Mina ei oska sellele vastata, aga saab olema huvitav seda vaadata. Minu arvates on Fernando terviklik sõitja ja ta suudab oma taset järgmisel kahel hooajal tõsta, kui Kimi on meeskonnas. See peaks aga olema tõsiseks mureks kõikidele teistele meeskondadele,» ennustas Coulthard.

Räikkönen on Ferraris sõitnud ka varem, ent lahkus sealt 2009. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles