Tottenhami värske täiendus pidi oma venna eest lunaraha maksma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Lamela.
Erik Lamela. Foto: SCANPIX

Sel suvel Tottenham Hotspuri jalgpallimeeskonnaga liitunud Erik Lamela oli sunnitud oma venna eest lunaraha maksma, et teda röövijate käest elusalt tagasi saada.

Briti meedia väitel oli 21-aastase Lamela vend Argentiinas, kus kurjategijad ta kinni võtsid ja lunarahanõude esitasid. Lamela pere pidi 18-aastase noormehe tagasisaamiseks maksma 5000 kohalikku rahaühikut ehk 550 inglise naela.

«Meile öeldi, et hangiksime lunaraha ja teeksime kindlaks, et politsei ei ole asjaga seotud,» rääkis Lamela. «Nad tulid meile ukse taha, et raha kätte saada. Nad ei varjanud oma nägusid ja meie maja turvakaamerad salvestasid nende näod. Minu vend on rahulik. Me kõik usume, et tegemist oli juhusliku intsidendiga - nad röövisid ta lihtsalt tema auto pärast ja ei midagi muud,» vihjas Lamela sellele, et Argentiinas on sellised juhtumised tavalised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles