Dener Jaanimaa säras Kieli vastu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dener Jaanimaa.
Dener Jaanimaa. Foto: Margus Ansu

Saksamaa käsipallimeistrivõistluste kõrgliigas kaotas ThSV Eisenach kodus THW Kielile 23:29. Uustulnuka Eisenachi resultatiivseim mängija valitseva meistri vastu oli Dener Jaanimaa kuue väravaga.

Eisenach pidas möödunud nädalal teisegi kohtumise, kui jäi võõrsil 26:34 alla Bergischer HC meeskonnale. Selles mängus oli Jaanimaa kaheksa tabamusega taas oma meeskonna parim. Mait Patraili leivaisa TSV Hannover-Burgdorf sai samal ajal eestlase kahe tabamuse toel kodus 27:25 jagu SC Magdeburgist. Viie vooru järel on Hannover seitsme punktiga viiendal ning Eisenach ühe silmaga viimasel ehk 18. kohal.

Saksamaa esiliigas pidi EHV Aue tunnistama võõrsil ASV Hamm-Westfaleni 32:23 paremust. Janar Mägi viskas külaliste kasuks kolm väravat. Kõik kolm kohtumist kaotanud Aue hoiab turniiritabelis eelviimast ehk 19. positsiooni.

Rumeenia meistrivõistluste avavoorus alistas Bacau Stiinta Municipal Dedeman kodus CSU Suceava 26:19. Martin Johannson tõi Bacaule kolm tabamust. Türgi kõrgliiga esimeses voorus oli Istanbuli Besiktas J.K. võõrsil 36:28 üle Ankara Il Özel Idarest. Besiktase leegionär Armi Pärt skoori ei teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles