Ebaõnn: legendi tagasitulek sai masendava lõpu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas (vasakult teine) lahkub väljakult ning teda asendab Diego Lopez (keskel).
Iker Casillas (vasakult teine) lahkub väljakult ning teda asendab Diego Lopez (keskel). Foto: SCANPIX

Eile naasis Madridi Reali jalgpalliklubi väravasuule meeskonna elav legend Iker Casillas. Üle pika aja taas platsile usaldatud Casillase mäng sai aga masendava lõpu, kui ta juba 15. minutil meeskonnakaaslase Sergio Ramosiga kokku põrkudes viga sai.

Mesitrite liiga avavoorus Galatasaray vastu pääses Casillas Reali väravasse pooleaastase vahe järel. Talvel oli ta kimpus vigastusega ning pärast pausi jäigi klubi esiväravavahiks Diego Lopez. Ka uue hooaja alguses on värske peatreener Carlo Ancelotti jäänud kindlaks eelkäija Jose Mourinho taktikale ning hoidnud Casillast pingil.

Ancelotti pidas siiski eile oma varem antud lubadust ja andis Casillasele võimaluse ennast tõestada, kuid 32-aastase puurivahi jaoks sai kohtumine kiire ja kurva lõpu. 15. minutil põrkas ta pealtnäha süütus olukorras kokku Ramosiga ning vigastas roideid. Vahetusest tuli taas platsile Lopez ning Casillast ootab ilmselt vigastuspaus.

Kohtumine kujunes aga Madridi meeskonna jõudemonstratsiooniks - vastastele löödi koguni kuus väravat, Galtasaray vastas ühega. Kolm väravat sai kirja Cristiano Ronaldo, kaks tükki lisas Karim Benzema ja ühe Isco. Võõrustajate auvärava eest hoolitses Umut Bulut.

Noorelt Reali põhiväravavahiks kerkinud Casillas on klubi särki kandnud kokku 693 korral, Hispaania koondist on ta esindanud 150 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles