Martti Aljand: Triin on tugev tükk!

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Aljand
Martti Aljand Foto: Erakogu

Ma ei oska öelda, kas otsus sai tehtud õigel ajal, sellele oskab kõige paremini vastata ikka Triin ise. Aga mina olen üdini positiivne ja tahaksin rõhutada, et nukrutsemise asemel tuleks tähistada seda suurepärast karjääri, mis Triinul olnud on.

Ma olen kunagi varasemalt öelnud, et Triinul on tohutult potentsiaali, kui vaid keha vastu peaks. Aga samas ta on ujumisega tegelenud juba väga pikalt (Triin alustas isa käe all treenimist 1992. aastal – toim) ja seda ka tipptasemel. Meie emale meeldib statistikat teha ja ta on kunagi välja arvutanud, et Triin pole juba väga pikalt ühtegi tiitlivõistlust vahele jätnud (alates 2000. aasta juunioride EMist – toim). See tähendab, et vigastustest ja tagasilöökidest hoolimata on ta alati suutnud tähtsate hetkede ajaks vormi tõusta.

Müts maha tema ees, sest selline võistlemine on väga stressirohke, aga eks teenitud medalid on just need, mis uut motivatsiooni annavad. Mina olen tema üle väga uhke ja ei oskagi öelda muud, kui et ta on üks tugev tükk! Tulevikus, kui mul läheb abi vaja – ja mul niikuinii läheb –, saan tema käest kindlasti nõu ja abi küsida ning niisama ka vinguda. Kui varem ma ei läinud oma probleemidega tema juurde, sest tal olid oma mured, siis nüüd on teised asjad vähem olulised ja mina olen kõige tähtsam ning ta saab mulle nõu anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles