Lakersist lahkunud Metta World Peace: Lakers mängib sel aastal finaalis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metta World Peace.
Metta World Peace. Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpalliklubist ära saadetud Metta World Peace avaldas arvamust, et tema endine koduklubi mängib uuel hooajal NBA finaalis.

«Ma arvan, et Lakers jõuab NBA finaali,» rääkis uuest hooajast New Yorki Knicksi ridadesse kuuluv Metta World Peace ESPNile. «Ma arvan, et Kobe (Bryant- toim.) saab terveks ja Pau (Gasol- toim.) on heas vormis. Lakers teeb veel ühe suure vahetuse nagu nad alati teevad. Nad hangivad veel ühe hea mängija ja boom, boom, boom - nad ongi finaalis. Ma usun seda. Kobe tuleb tagasi ja mängib meeskondlikult ning Pau teeb samuti hea hooaja,» ennustas värske Knicksi mees oma endisele tööandjale head hooaega.

Lakersi superstaar Bryant sai eelmisel aastal vigastada ja käis lõikusel. Kuigi väidetavalt jätab mees hooajaeelse treeninglaagri vahele, oodatakse teda õigel ajal tagasi palliplatsile. Meeskonna teine tugitala Gasol oli möödunud hooajal samuti hädas vigastustega ja jättis põlvede tõttu vahele ka praegu Sloveenias toimuva EMi.

Eelmise hooaja lõpetas Lakers läänekonverentsi seitsmenda kohaga ja jõudis play-offi, aga seal tuli avavoorus tunnistada hilisema finalisti San Antonio Spursi 0:4 paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles