Suusalegend Isometsä osaleb golfi Eesti-Soome maavõistlusel

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari Isometsä
Jari Isometsä Foto: Reuters

Endine Soome tippsuusataja ja mitmekordne olümpiapronks Jari Isometsä osaleb sellel nädalavahetusel Eestis toimuval Soome-Eesti maavõistlusel golfis.

21.- 22. septembril korraldab Eesti Golfiväljakute Ühendus esimesed Soome-Eesti maavõistlused golfis.

Võistlustulle asuvad viis golfiklubi mõlemalt maalt, samuti neli külalisvõistkonda – tuntud sportlased ja ajakirjanikud nii Soomest kui Eestist, lisaks Tallinki ja Inchcape’i võistkonnad.

Eesti sportlastest osalevad Tanel Tein ja Ago Markvardt, Soomest endine tippsuusataja ja mitmekordne olümpiapronks Jari Isometsä ning kümnevõistleja Petri Keskitalo.

Ajakirjanikest võtavad omavahel mõõtu Teemu Tyry Soome Golfpistest ning Erki Berends ja Ivika Liblik Eestist.

Soome saadab võistlema Pickala, Lakeside’i, Kytäja, Vanajanlinna ja Nevasi golfiklubide esindajad. Eestist astuvad neile vastu Valgeranna, EGCC, Saare, Otepää ja Niitvälja golfiklubide võistlejad.

Kahepäevane võistlus korraldatakse Ryder Cup stiilis. Avatseremoonia ning esimene mängupäev toimub Niitvälja Golfiklubis laupäeval, 21. septembril algusega kell 11.30, teine mängupäev pühapäeval, 22. septembril peetakse Estonian Golf & Country Club’is algusega kell 10.30. Lõputseremoonia toimub samas kell 17.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles