Astanaga seostatud Tom Boonen jätkab praeguses tiimis

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Boonen
Tom Boonen Foto: AP / Scanpix

Omega Pharma Quikstepi jalgrattatiimi mänedzeril Patrick Lefeveril õnnestus allkirjastada Tom Booneniga leping kaheks aastaks. Meeste koostöö on kestnud juba 2003 aastast.

Boonenil oli kohutavalt kehv aasta, sest teda vaevasid erinevad haigused ja vigastused. Lõpuks teenis ta oma hooaja esimese võidu Walloonia tuuril, kuid peagi teatas, et lõpetab hooaja istumise alla tekkinud põletikulise koha tõttu, kirjutab rattaprofid.ee.

Lefeveri sõnul on Boonen hindamatu võidusõitja, selleks polnud tal ka kahju maksta Boonenile väärilist hinda. Väidetavalt oli Belgia staarist huvitatud ka Astana meeskond. Omega Pharma Quikstep on sellega ka sisuliselt järgmiseks aastaks komplekteeritud, nähtavasti on ruumi ainult veel ühele mehele.

Kõvematest uustulnukatest meeskonda on märgitud Rigoberto Urani, Mark Renshaw ja Wout Poelsi nimesid. Lahkuvad Sylvain Chavanel, Peter Velits ja Bert Grabsch.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles