David Beckham sai relvastatud ihukaitsja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham saabumas  AC Milani treeningkeskusse
David Beckham saabumas AC Milani treeningkeskusse Foto: AP / Scanpix

Jalgpallistaar David Beckham sai relvastatud ihukaitsja, kuna jalgpalliklubi AC Milan (täisnimi Associazione Calcio Milan s.p.a) juhid kardavad tema röövimist.

Beckham mängib Itaalia klubi ridades järgmised kolm kuud ja kogu selle aja hoiab ihukaitsja tal kogu ööpäeva silma peal, kirjutab Daily Mail.

Ka kardavad meeskonna juhid, et mõni liiga agar fänn võib Beckhamile lähedale sattuda ning teda vigastada.

Kokku on AC Milani meeskonnal 50 ihukaitsjat, kes nii 34-aastasest Beckhamist kui ka ta meeskonnakaaslastest ebasobivad isikud, kaasa arvatud terroristid, eemal hoiavad.

«Mõned Milani fännid on väga vägivaldsed ja selle tõttu tuleb mängijaid nende eest kaitsta,» selgitas allikas.

Ta jätkas, et on teada juhtumeid, kus fännid on tunginud treeningule ning läinud mängijatele kallale.

David Beckham sai ihukaitsjalt sooja vastuvõtu, kui ta saabus Milanello treeningkeskusse treeningule. Beckham ja ihukaitsja tunnevad teineteist juba varasemast ajast, mil USAs LA Galaxys mängiv staarjalgpallur oli esimest korda AC Milanile laenatud.

Beckham loodab, et tema etteasted on Itaalias sellised, mis lubavad ta arvata järgmisel aastal Inglise rahvusmeeskonda ning ta pääseb Lõuna-Aafrika Vabariigis toimuvale jalgpalli MMile.

Beckhami AC Milani debüüt on järgmise nädala kolmapäeval, kui ta meeskond kohtub Genoaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles