Tiit Sokk võib saada Kalevi uueks peatreeneriks

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nenad Vucinic
Nenad Vucinic Foto: Toomas Huik

Kalev/Cramo korvpalliklubi president Ivar Valdmaa sõnul jätkab esialgu Nenad Vucinicist vabaks jäänud peatreeneri kohal senine abitreener Alar Varrak, ent samal ajal tegeletakse uue juhendaja otsimisega.

Valdmaa märkis, et peatreeneri kandidaatide hulgas on ka välismaalasi, ent pidas võimalikuks ka värske Eesti koondise peatreeneri Tiit Soku värbamist.

Kuigi esilagu püüdis Valdmaa seda teemat puudutavatest kommentaaridest hoiduda, tunnistas ta lõpuks siiski: «Soku kandidatuur pole kindlasti välistatud. Kuid seni pole me temaga veel sellest rääkinud.»

Soku võimalikust palkamisest on räägitud varemgi, ent seni pole sellest asja saanud.

Eesti meisterklubi juhi sõnul sündis mõte Vucinicist loobuda juba mõnda aega tagasi. Kui seda arutati mehe endaga, jõudsid mõlemad pooled ühiste arusaamadeni ning serblasele anti uue töökoha otsimiseks vabad käed. «Me ei uskunud, et see juhtub nii kiiresti. Kuulisme sellest alles täna,» märkis Valdmaa ning kinnitas, et uudis jõudis nendeni enne Eurobasket.com saidile ilmumist.

Vucinic põhjendas lahkumissoovi nigela hooajaga. «Ma ei suutnud enam meeskonda arendada ning tunnen, et olen end siin ammendanud,» selgitas ta. «Vucinic tegi head tööd, ent õiget sära pole tänavu tekkinud,» lisas Valdmaa.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles