Saag: loodetavasti ei tule järgmist tabamust nii kaua oodata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimar Saag (sinises) kohtumises Iirimaa vastu.
Kaimar Saag (sinises) kohtumises Iirimaa vastu. Foto: Toomas Huik
Eesti jalgpallikoondise 1:0 võidumängus 2006. aastal MM-finaalturniiril mänginud Angola üle ainsa tabamuse kirja saanud Kaimar Saag avas sellega ka oma väravatearve Eesti A-koondises.

U21 rahvusmeeskonnas mitmel korral täpne olnud ründaja oli A-koondises enne kohtumist Angolaga pidanud 18 mängu.

«See on minu karjääris küllaltki tähtis tabamus, kuna see on ikkagi esimene värav koondises,» sõnas klubijalgpalli Taanis Silkeborgi ridades mängiv Saag. «Nüüd on suurem koorem õlgadelt langenud ja usutavasti on tulevikus selle võrra kergem. Ründaja jaoks on raske nii kaua ilma väravata olla.»

Samas avaldas Saag lootust, et uut tabamust koondises ei tule enam nii kaua oodata. «Teen kõik, et järgmine värav kiiremini tuleks,» lisas Saag. «Edaspidi sooviks kindlasti rohkem A-koondisesse pääseda, kuid olen alati valmis ka U21 meeskonda aitama.»

Samas on Saagil vaja ennast veel tõestada ka Taanis. «Tahaksin ka seal rohkem mänguaeg teenida. Usun, et suudan klubi rohkem aidata kui seni,» lisas mängumees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles