Rahnu ja Raja saavad võimaluse Rakveres Pekingi normi üritada

Peep Pahv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Raja
Andres Raja Foto: Raigo Pajula

Eesti Kergejõustikuliidu teatel otsustas alaliidu juhatus anda kümnevõistlejatele võimaluse osaleda Eesti A ja B klassi Eesti mitmevõistluse meistrivõistlustel ning rünnata seal Pekingi olümpia A-normi.

24. ja 25. juulil Rakveres toimuval jõuproovil osalemise vastu on tundnud huvi Andres Raja, Kristjan Rahnu ning Tarmo Riitmuru.

«Raja poolt on positiivne tagasiside juba olemas, Rahnu on samuti meiega sellel teemal aktiivselt suhelnud. Küsimärk ripub Riitmuru kohal, kuna pole teada, kas ta vigastatud kand jõuab selleks ajaks paraneda,» rääkis Eesti Kergejõustikuliidu vanemtreener Aivo Normak.

Kuna noorte tõkkejooksus kasutatakse madalamaid tõkkeid ning heitevahendid on kergemad, korraldatakse täiskasvanutele eraldi jooksud. «Kõik toimub vastavalt rahvusvahelistele reeglitele,» kinnitas Normak.

Rahnut näeb ilmselt võistlemas juba eeloleval nädalavahetusel üksikalade Eesti meistrivõistlustel, kus ta on registreeritud tõkkesprindis ja kettaheites.

Tänase seisuga on kümnevõistluses olümpia A-norm täidetud Mikk Pahapillil, kes kogus möödunud nädalavahetusel Rakveres 8117 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles