Irvine: ma ei usu, et Rosberg on Schumacherist kiirem

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eddie Irvine
Eddie Irvine Foto: Scanpix Sweden
Endise meeskonnakaaslase Eddie Irvine’i sõnul on seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Michael Schumacher valmis konkureerima nooremate meestega ning heitlema etapivõitude ning MM-tiitli eest.

Schumacher pidi Ferrari rooli istuma juba eelmisel suvel, kuid siis sai takistuseks mehe kaelavigastus. Irvine usub, et Schumacher sai juba toona aru, et soovib sarjaga uuesti ühineda ning see oleks varem või hiljem nagunii juhtunud, kirjutab ESPNF1.

«Usun, et tal hakkas igav,» sõnas Irvine. «Tema vorm ei ole kindlasti küsimus. Nigel Mansell oli 1992. aastal juba paks ja vana, kui ta maailmameistriks krooniti. Michael on piisavalt kiire, et taas etappe võita ning tiitli eest heidelda. Ta on töökas ning kannatlik, seega ei lähe ta endast välja, kui võidud kohe tulema ei hakka.»

Samas arvab Irvine, et Mercedes GP meeskond ei hakka automaatselt Schumacherit Nico Rosbergile eelistama. «Kui Nico on kiirem, siis saab temast meeskonna liider. Samas sellise võimaluse peale ma ei panustaks,» lisas Irvine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles