Mäe sai maadluse MMil ühe võidu, Zeinalov langes avaringis

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe (sinises vormis) võtet sooritamas.
Epp Mäe (sinises vormis) võtet sooritamas. Foto: Internet

Budapestis jätkuvatel maadluse maailmameistrivõistlustel olid eile võitlustules Epp Mäe ja Anar Zeinalov. Mäe jõudis teise ringi, Zeinalov langes avaringis.

Naistemaadluse raskekaalus -72 kg (25 osavõtjat) oli  Epp Mäe esimese ringi vastaseks ungarlanna Zsanett Nemeth. Mäe tegi hea esituse ja võitis ungarlannat ülekaaluka punktivõiduga 9:1.

Järgmises ringis tuli vastaseks Cynthia Vanessa Vescan Prantsusmaalt. Tasavägiselt möödunud kohtumise lõpus suutis prantslanna teha mitu otsustavat punktirikast rünnakut ja võita 9:1. Kuna vastane finaali ei jõudnud, oli Mäe võistlus selleks korraks läbi. 

Kreeka-rooma maadluse kehakaalus -55 kg (33 osavõtjat) oli Anar Zeinalovi vastaseks vana tuttav Thomas Andresen Rönningen Norrast. Viimati maikuus Põhjamaade meistrivõistlustel võitis vanade maadlusreeglite järgi maadeldud tulise matši norralane 2:1.

Seegi kord oli kohtumine väga tasavägine, punktidega 4:2 sai siiski võidu Andersen Rönningen. Zeinalovi võistlus oli samuti sellega lõppenud.

Ees on veel kaks võistluspäeva ja Eesti koondislastest on kaks tugevat kreeka-rooma maadlejat veel võistlustules.

2012. aasta EMi viies mees ja selle aasta Põhjamaade meister Eerik Aps maadleb kehakaalus -84 kg laupäeval ja 2006. aasta maailmameister ja 2012. aasta olümpiahõbe Heiki Nabi raskekaalus pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles