Vastuolulised Saksa-Ghana vennad lähevad taas vastamisi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vennad Jerome Boateng (vasakul) Kevin-Prince Boateng Saksamaa ja Ghana koondiseid esindades üksteise vastu mängimas. Toonases 2010. aasta MMi alagrupimängus jäid peale Jerome ja Saksamaa.
Vennad Jerome Boateng (vasakul) Kevin-Prince Boateng Saksamaa ja Ghana koondiseid esindades üksteise vastu mängimas. Toonases 2010. aasta MMi alagrupimängus jäid peale Jerome ja Saksamaa. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas lähevad täna vastamisi suurklubid Müncheni Bayern ja Schalke 04. Duellile annab vürtsi juurde aga põnev vendade duell, kus Saksamaa koondislane Jerome Boateng ja Ghana koondislane Kevin-Prince Boateng omavahel otseselt vastakuti lähevad.

Kevin-Prince mängib Schalkes number 10 koha peal (ründaja taga) ning Jerome võtab koha sisse Bayerni keskkaitses. Meeste klubid on omavahel kohtunud ka 2009. aastal, kui Kevin-Prince ja Dortmundi Borussia võitsid Hamburgi, kus mängis Jerome. Toona aga mehed nõnda otseselt üksteise vastu platsil ei võidelnud.

Suuremat sorti pinged olid vendade vahel üleval aga 2010. aasta MM-finaalturniiril. Erinevaid koondiseid esindavad vennad läksid vastamisi alagrupis, kus Saksamaa ja Jerome võtsid napi 1:0 võidu. Enne turniiri tekitas aga pingeid Portsmouthis leiba teeninud Kevin-Prince Boatengi jõhker viga Inglismaa karikasarja finaalis Chelsea poolkaitsja Michael Ballacki vastu. Saksamaa koondise keskväljamootor sai toona sedavõrd raskelt vigastada, et pidi MMi vahele jätma. Jerome kinnitas, et kollase kaardi asemel oleks kohtunik pidanud tema vennale punast kaarti näitama.

Vennad on siiski kinnitanud, et see vahejuhtum on unustatud ning avaldasid lootust, et täna võtab väljakul võidu parem meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles