Liisi Rist sai MMil 12. koha ja pikendas profiklubiga lepingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Rist.
Liisi Rist. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Itaalias Firenzes toimuva jalgratta maanteesõidu MMil oli eestlastest esimesena stardis Liisi Rist, kes sai Michela Fanini koosseisus naiskondlikus temposõidus 12. koha.

«Alguses polnud hullu, ent lõpus, kui meie tiimi prantslannad hoo üles võtsid, läks raskeks. Suutsin siiski tempo ära kannatada ja jäin oma sõiduga rahule,» kommenteeris Rist pärast 42 km pikkust võidusõitu.

Päeva meeldivam osa toimus aga pärast sõidu lõppu, kui tänavu esimest hooaega profileiba söönud Rist allkirjastas tiimiga uue, veel ühe aasta kestva lepingu. «Suurepärane, et saan Michela Fanini naiskonnas jätkata ja edasi areneda. Pääsen kõigile vajalikele võidusõitudele ja mulle meeldib elada ning treenida Toscanas, kus on ratturile suurepärased tingimused,» teatas 22aastane Rist, kelle hooaeg lõpu sai. MMi grupisõidus ta kaasa ei löö, sest leiab, et pole nii raskel rajal võitlemiseks veel valmis.

 Esikoha sai Specialized-Lululemon, hõbedale-pronksile tulid Rabo Women Cycling Team  ja Orica-AIS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles