Koondnaiskond testis noormängijaid Soomes

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste koondis.
Naiste koondis. Foto: volley.ee

Tublisti noorendatud Eesti koondnaiskond mängis Soomes turniiril nimega XIV Sorv-Elektro Volley, korraldajaks Soome meister LP Salo Viesti, kus ka Anu Ennok esimest hooaega mängib.

Lisaks Soome meistriliiga klubidele ja meie naiskonnale tegid kaasa Valgevene meister Minski Mintšanka, Norra klubi Steinkjeri Stod Volley jt, kokku 12 naiskonda, vahendab volley.ee.    

Eesti võrkpallurid tulid oma alagrupis teiseks, mis andis õiguse mängida 5-6. kohale. Alagrupis kaotati Women Volley naiskonnale (kus sellest aastast peab treeneriametit TTÜ meeskonna ekstreener Aigor Kaibald) 1:2, seejärel võideti LP Kangasala 2:1 ja LiigaEura 2:1. Kangasala naiskonnaga kohtudes tulid eestlannad teises geimis välja 7:19 kaotusseisust, võites selle 26:24. Täna kaotati Orivesi Ponnistusele 1:3. Kuues koht.  

Eesti naiskonna resultatiivsemad olid Mari-Liis Graumann, Nette Peit ja Merilin Salben, veel kuulusid peatreener Peeter Vahtra valikusse Marie Aasorg, Hanna-Loore Õunpuu, Kadi Mägi, Kristiine Miilen, Kertu Laak, Eliise Hollas, Kadri Siro, Pille Vahtra ja Laura Parts.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles