Ekskoondislane Viikmäe sai kollase kaardi enne mängu sekkumist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Viikmäe (paremal) lahkumismängus Valgevene vastu.
Kristen Viikmäe (paremal) lahkumismängus Valgevene vastu. Foto: Liis Treimann

Endine Eesti jalgpallikoondise ründaja Kristen Viikmäe, kes praegu mängib enda lõbuks neljandas liigas FC Haiba ridades, sattus Eesti meistrivõistluste eilses mängus kummalisse olukorda. Nimelt sekkus Viikmäe 5:1 võidumängu FC Toompea üle teisel poolajal, kuid mänguprotokoll näitas, nagu oleks ründaja saanud juba esimese kolmveerandtunni jooksul kollase hoiatuskaardi.

Kui Õhtulehe esialgses artiklis väljendatud arvamuse järgi tegi näpuvea mängu kohtunik Igor Rak, siis Postimehega ühendust võtnud Rak kinnitas, et tema pole eksinud. «Lugesin ajalehest, et olen märkinud valesti - no ei ole võimalik! Vaatasin oma paberitest üle ning seal on kõik õige,» sõnas ta. Viga tekkis tema arvates jalgpalliliidu süsteemi andmete sisestamisel.

Ka Haiba äärepoolkaitsja Jako Känd kinnitas, et kaart sel minutil küll anti, kuid teisele mehele – Priit Zoovale. «Number 5 ja 71 on ikka veidi erinevad,» avaldas Känd suurt imestust, kuidas selline eksimus juhtuda sai.

Postimees vabandab ühtlasi kohtunik Igor Raki ees, kellele eksimus esialgses loos oli omistatud. Tänaseks on parandatud ka mänguprotokoll EJLi koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles