Ferrari käsk fännidele: lõpetage Vetteli väljavilistamine

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna juht Stefano Domenicali manitses fänne, kes on viimastel etappidel MM-sarja liidri Sebastian Vetteli välja vilistanud.

«Peame tunnustama seda, et meie konkurendid on meist paremat tööd teinud, ning neid kiitma, sest sellel spordialal peab olema valmis selleks, et keegi on sinust parem. Sama kehtib fännide kohta,» lausus Domenicali. «Ebameeldiv oli kuulata, kuidas Vettelile Singapuri etapi järel vilistati. Tema sõit oli täiuslik,» lisas Ferrari tiimijuht.

Ka Mercedese piloodi Lewis Hamiltoni ja tiimi juhtkonda kuuluva Niki Lauda arvates on pealtvaatajate käitumine rumal. «Mitte kedagi ei tohiks edu pärast välja vilistada – ükskõik kui kergelt või raskelt see neile kätte on tulnud. Väljavilistamine on nii negatiivne, eriti veel juhul, kui inimene näeb edu saavutamiseks kõvasti vaeva,» lausus Hamilton.

«Naeruväärne käitumine. Need inimesed ei mõista vormel-1 sarja olemust ega seda, millega see mees on hakkama saanud,» lisas Lauda. «Kui oleks minu teha, annaksin talle sihikindluse eest MM-tiitli kohe kätte, sest see on minu arvates imekspandav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles