Tarva leedulane jõudis kohale, Rapla otsib korvialust jõudu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laurynas Mikalauskas
Laurynas Mikalauskas Foto: Neptunas

Rakvere Tarvas jõudis lepingutingimustes kokkuleppele leedulasest korvialuse jõu Laurynas Mikalauskasega ja eile jõudis mees juba Rakverre.

205 sentimeetri pikkune ja oktoobris 28-aastaseks saav mees on Tarvas viies leegionär ning sellega peaks olema meeskond ka komplekteeritud. Mullu pallis Mikalauskas Leedus Klaipeda Neptunases ning kogus Ühisliigas keskmiselt 5,1 punkti ja 3,8 lauapalli. Tunamullu oli ta aga koguni Leedu meistriliiga suurim korvikütt ja kolmas lauavõitleja.

Pikka aega Kalev/Cramost Toomas Raadikut rendile kaubelnud Rapla TYCO pöörab samuti korvialuse mängija otsingutel pilgu välismaa poole. Raadik otsustas möödunud nädala lõpus, et naaseb rendilepinguga oma endisesse koduklubisse Pärnusse.

«Igaks juhuks jätkasime pidevalt võimalike leegionäride otsimist, kuid kindlaid variante veel pole,» rääkis Rapla klubi mänedžer Jaak Karp.

Rapla on seni pööranud suurimat tähelepanu tööle nooremate mängijatega. Seepärast eelistavad nad ka leegionärina tuua meeskonda mõne noore mehe, kellest oleks võimalik kasvatada heal tasemel mängumees. Üks selline mees on neil juba olemas – Sloveeniast hangiti nende U20 koondisse kuulunud Žiga Fifolt. «Umbes sama masti mängija võiks olla ka teine leegionär,» märkis Karp.

Rapla peab Eesti meistriliigas avamängu laupäeval, kui kodus võõrustatakse Valgat. Karp ei usu, et meeskond saab selleks ajaks komplekteeritud. Karp avaldas ka lootust, et vigastatud Martin Dorbek, Kaarel Traumann, Martin Jurtom ja Kristjan Voolaid saavad meeskonda aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles