Täna avati Raplas vastvalminud spordihoone

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Täna avati Raplas maakonna kõige uuem ja suurem spordihoone, luues maakonnakeskusesse kvaliteetsed sportimisvõimalused.

Kultuuriministeerium toetas Rapla spordihoone ehitust 7,9 miljoni krooniga, vahendas ministeeriumi pressiesindaja.

Spordihoone avamisel osalenud kultuuriminister Laine Jänese sõnul on spordihoone valmimisel olnud oluline roll Raplamaa elanikel, kes on end näidanud spordilembese rahvana.

«Uue spordihoonega on siinsetele sportlastele ja harrastajatele loodud suurepärased sportimistingimused ja võimalused võistluste läbiviimiseks, pealtvaatajad saavad nüüd uues spordihoones ka omadele kaasa elada,» ütles kultuuriminister ja lisas, et vastavatud spordihoone kujuneb oma laialdaste võimaluste tõttu kindlasti ka populaarseks kultuuriürituste toimumise paigaks.

Kultuuriminister tunnustas ka eraettevõtluse panust spordihoone valmimisel. «On märkimisväärne, et saame tänasel päeval olla osalised sellise suure spordiehitise
avamisel ja eraldi tasub esiletõstmist fakt, et kohaliku rahva spordivõimaluste parandamisele on oma õla alla pannud eraettevõte,» rääkis minister spordihoone
avamisel.

Spordihoones on kahte täismõõtmetes korvpalliväljakut mahutav pallisaal, 74 meetrine tartaankattega jooksurada, jõusaal, kaks squashisaali, aeroobikasaal, lasketiir jm. Statsionaarsetel tribüünidel on istekohti 220, suuremate sündmuste korral mahutab spordihall kuni tuhat pealtvaatajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles