Võimas sakslane krooniti eraldistardis kolmandat aastat järjest maailmameistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Martin.
Tony Martin. Foto: SCANPIX

Itaalias Firenzes toimuval jalgrattasõidu MMil krooniti eraldistardiga sõidus kolmandat aastat järjest maailmameistriks sakslane Tony Martin.

Martini võiduajaks märgiti 1:05.35,65 Teise koha saavutas Londoni olümpiavõitja sir Bradley Wiggins, kes kaotas võitjale 46,09 sekundiga. Pronksmedali saab kaela Pekingi olümpiavõitja ja neljakordne maailmameister šveitslane Fabian Cancellara, kes kaotas täna võitjale 48,34 sekundiga.

Martinile oli see käimasolevalt MMilt juba teiseks kuldmedaliks, kuna tema tiim Omega Pharma-Quick Step oli parim ka meeskondlikus eraldistardiga sõidus. Koos võidutseti ka eelmisel aastal.

Ainsa eestlasena stardis olnud Gert Jõeäär sai kirja 53. koha, kaotust võitjale kogunes 6.48,35. «Sõit ei tulnud nii hästi välja nagu lootsin. Minu taga startis kõva portugallane, kes minust poolel maal mööda tuhises – see võttis motivatsiooni maha. Raske sõit oli, aga nüüd on see tehtud,» sõnas Jõeäär pärast võistlus Postimehele. «Edasine ülesanne on pühapäevaseks grupisõiduks taastuda, et saaksin Tanel Kangertit aidata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles